Kokonaisvaltainen ja asiakaslähtöinen työskentelytapamme mahdollistaa asiakkaillemme mitä parhaimman ja onnistuneimman asuntokaupan.  Olemme täysin yksityinen, paikallinen ja pankkeihin sitoutumaton välitystoimisto, valvomme vain ja ainoastaan asiakkaidemme etua.

Asenne on se mikä ratkaisee! Kun valitset välittäjän, valitse se joka keskittyy asuntosi myyntiin. Erotumme eduksemme iloisella ja reippaalla ilmeellä.

Olemme asuntokaupassa niin myyjän kuin ostajan rinnalla kaupan jokaisessa vaiheessa, tämä takaa ostajalle ja myyjälle turvallisen kaupan. Noudatamme hyvää välitystapaa. Hoidamme huolellisesti kaikki asuntokaupan asiakirjat toimeksiannosta kauppakirjaan ja hoidamme puolestasi mm. ilmoitukset verottajalle ja isännöitsijälle.

Vahva paikallistuntemus ja kotisi oikea hinnoittelu heti alussa on erityisen tärkeää ja johtaa onnistuneeseen lopputulokseen. Käytettävissämme on kaikki mahdollinen tilastollinen tieto alueen hintatasosta. Autamme ja neuvomme sinua kotisi myyntiin laittamisessa, käytämme ammattivalokuvaajaa, järjestämme kotisi esittelyt ottaen huomioon sinun toiveesi. Teemme kodin vaihtamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi.

”Sanotaan että siellä on koti missä sydän asuu!”

OK Rovaniemi LKV!:n rekisteri- ja tietosuojaseloste.